Automatizare porti / bariere / usi de garaj

28 Jul 2020 in
Automatizare porti si bariere Profess Team

Profess Team oferă soluția potrivită, adaptată fiecărui client în parte, echipamente de calitate și asistență de specialitate oferită de consultanți profesioniști pentru a alege produsele de care chiar aveți nevoie.

Folosirea unor sisteme de automatizări porți, uși și bariere la standarde înalte adaugă vieții dumneavoastre un plus de confort și de liniște. Automatizarea porților batante sau culisante sau a barierelor oferă mai mult decât o exploatare mai rapidă și mai simplă a căilor de acces, siguranța fiind poate cea mai importantă calitate a acestor servicii. Deschiderea sau închiderea poate fi făcută cu ajutorul unei telecomenzi, la o simplă atingere de buton, numai de proprietar.

Sistemele de automatizare pot fi prevăzute și cu soluții pentru detecția automată a obstacolelor pentru a asigura protecție în cazul în care poarta, ușa sau bariera întâlnește o piedică, iar motoarele de obicei au funcția de autoblocare astfel că deschiderea forțată din exterior nu poate fi făcută de persoane neautorizate, poarta transformându-se într-o barieră împotriva tentativelor de pătrundere prin efracție

Solicita informatii despre serviciile noastre