Sisteme de control acces cu posibilitate de pontaj

20 Oct 2020 in
Sisteme de control acces Profess Team

Profess Team ofera sisteme de control acces de calitate și programe specializate de pontaj care pot fi folosite în clădiri industriale sau rezidențiale, în parcuri, bănci, birouri etc.

Sistemele de control acces sunt instrumente de management și gestionare a intrărilor și ieșirilor din anumite clădiri, permițând o triere corespunzătoare a persoanelor pe baza dreptului acestora de a intra sau nu în anumite zone. Sistemele de control acces ajută și la protejarea personalului, al clădirilor, al echipamentului și al datelor confidențiale, în plus permițând și obținerea unor grafice și rapoarte de prezență.

Cu ajutorul sistemelor de control acces puteți fi la curent cu perioadele de timp în care anumite persoane au acces într-o anumită locație, puteți ști situația prezenței personalului, puteți distribui zone de acces în funcție de funcția fiecărei persoane și de dreptul acesteia de a avea sau nu acces într-o anumită zonă.

Componentele unui sistem de control acces pot fi centrale de control acces, programul de control acces/pontaj, cartele sau carduri (magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare), cititoare de cartele sau carduri, yale, butoane, electromagneți, turnicheți sau amortizoare uși.

Solicita informatii despre serviciile noastre