Sisteme detectie incendiu

4 Nov 2020 in
Sisteme detectie incendiu Profess Team

Profess Team oferă partenerilor săi cele mai bune produse și servicii, o gamă largă de sisteme, instalații de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, păstrând un nivel calitativ și de performanță ridicat.

Sistemele antiincendiu au rol de detecție și avertizare rapidă a persoanelor aflate în imobilul prevăzut cu asemenea accesorii, avertizarea având loc la primele semne care anunță prezența unui incident, semne detectate de senzorii de fum, de temperatură, de flacără etc.

Printre avantajele unui sistem antiincendiu amintim: contribuie la siguranța persoanelor și a bunurilor, elimină costurile de recuperare în urma incendiilor, diminuează cuantumului poliței de asigurare sau elimină penalitățile prin respectarea normativelor și a legislației în vigoare pentru obiectivele cu risc.

Printre soluțiile care pot fi alese de dumneavoastră se numără centralele de detecție adresabile sau convenționale, detectoare de temperatură, de monoxid de carbon, de flacără sau de substanțe periculoase, detectoare de fum (cu ionizare, optice, tip barieră în infraroșu, prin aspirație), butoane de panică și sirene și indicatoare optice de semnalizare.

Solicita informatii despre serviciile noastre