Sisteme detectie efractie

9 Jul 2020 in
Sisteme detectie efractie - Profess Team

Profess Team vă oferă o gamă largă de soluții tehnice antiefracție, personalul nostru calificat fiind autorizat pentru proiectare, instalare și întreținere.

Sistemele antiefracție au rolul de protejare a persoanelor, a bunurilor și a valorilor aflate într-un spațiu și în același timp au și un efect de descurajare al infractorilor. Cu ajutorul lor se monitorizează și se protejează zonele de interes, monitorizare și protecție ce se realizează prin echipamente de detecție și de semnalizare.

Detectarea pătrunderii unei persoane neautorizate în spațiul protejat, armat, se face în timp real și în același timp, dacă se alege acest lucru, informațiile transmise de senzori pot ajunge și la un centru de monitorizare, la un dispecerat. Comutarea de la starea armat la starea dezarmat a sistemului se face de cele mai multe ori cu ajutorul unui cod personal.

Soluțiile tehnice pot conține detectoare de mișcare, de geam spart sau de vibrații, centrale alarmă, avertizoare optice și acustice, contacte magnetice, comunicatoare digitale, tastaturi etc.

Solicita informatii despre serviciile noastre